Tervetuloa blogiini!

Tervetuloa blogiini!

perjantai 11. tammikuuta 2013

Daim-juustokakku



Tein pitkästä aikaa juustokakun. Tässä juustokakussa maistuu Daim-suklaa. Tarkoitukseni ei ollut koristella kakkua ihan noin paljoa, mutta kun kermavaahtoa jäi, niin pursotin sitä sitten kakun reunoillekin. Juustokakun pohjan tein keksimuruista ja voista, täytteen sovelsin eri ohjeista. Koristelin kakun vielä suklaasta pusotetuilla sydämillä. Lopputulos oli herkullinen.

Pohja:
n. 200 g keksimuruja (esim. Digestive)
100 g voita sulatettuna

Ainekset sekoitetaan keskenään ja levitetään voideltuun irtopohjavuokaan.

Täyte:
3 kanamunaa
400 g Philadelphia-tuorejuustoa
250 g maitorahkaa
1,5 dl sokeria
n. 110 g Daim-suklaata rouhittuna

Täytteen ainekset sekoitetaan hyvin keskenään ja kaadetaan vuokaan pohjan päälle. Kakku paistetaan 175 asteessa n. puolisen tuntia.

Pusotuksiin meni kermaa n. 1,5 dl.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti