Innostuin tekemään täksi viikonlopuksi tällaisen kakun. Kakussa on täytteenä Marianne-täyte ja mansikkaa, kuorrutteena on mustaa marsipaania ja kermavaahtoa (2,5 dl). Kummituksen tein valkoisesta sokerimassasta. Mielestäni kakku jäi vähän kaipaamaan vielä jotakin koristetta, joten ehkä vähän koristelen sitä lisää, kun keksin, mitä siihen laitan. Kakkupohjana on sokerikakkupohja kolmesta kanamunasta ja kakkulevyt kostutin mansikkamehulla.
Marianne-täyte:
2 dl kermaa
200g vaniljarahkaa
1 dl sokeria
1 pss Marianne-murskaa
mansikkaa viipaleina
Kerma vaahdotetaan ja sen joukkoon lisätään rahka, sokeri ja Marianne-murska. Täyte levitetään halkaistulle kakkulevylle ja päälle levitetään viipaloituja mansikoita.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti